Electric issue

aerosmith

New member
3
0
1
Hello,
Wondering if anyone can shed some light on what could be the problem, i have a 2006 Montana parked in my driveway for about a year, i need to fix the cooling lines, before i can start to drive it again. it was working fine until recently.

the van starts, i can drive it tried to reposition it in the driveway :), there is no instrument panel power, zero gauges work., radio does not work, no internal lights work,
the blinker works, and i will have to check the high beams
 

melsg5

Staff member
SUSTAINING MEMBER
21,089
172
63
Have you checked for blown fuses?
Have you checked for damaged wires under the hood from rodents?
 
G

G-247661

The fuses as far as I tested with a multi seem good I don’t see any damaged wires to the eye, I think this happens when my battery died and unused a trickle charger to recharge. I’m reading that at times unhooking the battery works should I even bother
 

melsg5

Staff member
SUSTAINING MEMBER
21,089
172
63
If no fuses are blown in any of the fuse boxes you will have to find a wiring diagram.
______________________________
 

aerosmith

New member
3
0
1
i checked majority of the fuses with a multi meter, and all seem to have good continuity, i dont see any broken or raw wires. I have read somewhere, that disconnecting the battery might solve this? havent tried it seems odd. I usually keep this van charged with a trickle charger and start it every week until i can fix cooler lines. everything was working great until the battery died, kid unplugged it by accident. so i let it charge again and it runs, lights and high beams run, the header/ac seem to work the fans work. Instrument Panel does not work. internal lights dont work.radio does not work
 
Top